2 Ιουλ 2012

Serial killer


  Κατά τη διάρκεια της ζωής γίνεσαι μάρτυρας κατ’ εξακολούθησιν φόνων.
  Τα όνειρα γεννιούνται για να πεθάνουν και πεθαίνουν εκεί ακριβώς που γεννιούνται, μόλις ξεμυτίσουν από τη μήτρα, ακριβώς μετά το πρώτο κλάμα, το φάρο της Ζωής.
  Εξορισμού, η Ζωή δημιουργείται μέσα στον πόνο και το αίμα. Όλοι ακούν το κλάμα και κανείς δεν ακούει τα βογγητά της μάνας στον τοκετό και πριν από αυτόν στο σεξ, ούτε καν η ίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από κάθε τσακωμό γίνεται το καλύτερο σεξ καθώς λένε· γι’ αυτό τσακωθείτε φίλοι μου κι έτσι θα κάνετε φοβερό σεξ!
  Πρώτο εκτελεστικό απόσπασμα: Οικογένεια.
  Δεύτερο εκτελεστικό απόσπασμα: Έρωτας.
  Τρίτο εκτελεστικό απόσπασμα: Φίλοι, και μάλιστα αυτοί στους οποίους στηρίζεσαι.
  Οπότε στο τέλος παύεις να ονειρεύεσαι για να γλιτώσεις το πένθος του θανάτου μετά από κάθε εκτέλεση που παρακολουθείς ιδίοις όμμασι.
  Κι αφού περάσει κάμποσος καιρός έτσι, αυτοκτονείς· που μας φέρνει στο τέταρτο και πάντα επιτυχές εκτελεστικό απόσπασμα: Τον εαυτό σου.
  Μετά επισκέπτεσαι τρελογιατρούς και παίρνεις χάπια και μιλάς για τα παιδικά σου χρόνια προσπαθώντας να αναστήσεις το νεκρό όνειρο, έχοντας την ελπίδα ότι αφενός θ’ αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι και αφετέρου θα πάψεις να πληγώνεσαι κάθε που θα βλέπεις το όνειρο να ψυχοραγεί.
  Και η ελπίδα φίλοι μου πεθαίνει τελευταία αν και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω όλοι παραβλέπουν το γεγονός ότι τελικά πεθαίνει...
               Ι.Α.
Ερώτηση: Πού σκοτώνονται τα όνειρά σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συζήτηση